GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμο το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 25.000 προσλήψεις στους δήμους της χώρας

Με δηλώσεις του ο υφυπουργός Εργασίας, ουσιαστικά, ξεκαθαρίζει το ''τοπίο'' γύρω από το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα ...

Με δηλώσεις του ο υφυπουργός Εργασίας, ουσιαστικά, ξεκαθαρίζει το ''τοπίο'' γύρω από το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα για 25.000 προσλήψεις σε 276 δήμους και 13 περιφέρειες όλης της χώρας.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας θα υλοποιηθεί σε 276 δήμους και 13 περιφέρειες της χώρας, θα είναι 8μηνης διάρκειας και προϋπολογισμού 216 εκατ. ευρώ και θα απευθύνεται σε 30.421 ανέργους.

Για το υπ. Εργασίας, στόχος είναι η -άμεση- υποβολή ενδιαφέροντος από δήμους και περιφέρειες έως τις αρχές Ιουνίου, έτσι ώστε να ''ξεκλειδώσει'' η πλατφόρμα αιτήσεων από τον ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες και έγγραφο που παρουσίασε το workenter, η διοίκηση του Οργανισμού επιλέγει, τώρα, να αναβαθμίσει την ηλεκτρονική πύλη του ΟΑΕΔ, προκειμένου να δεχθεί πάνω από 100.000 αιτήσεις.

Σημειώστε:

-Το πρόγραμμα αφορά 25.000 θέσεις σε 274 δήμους, με συμβάσεις 8μηνης διάρκειας.

-Θα επιλεγεί προσωπικό όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

-Καλά ενημερωμένες πηγές τόνιζαν στο workenter ότι από το δεύτερο 15θήμερο του Ιουνίου ο μηχανισμός του ΟΑΕΔ θα είναι έτοιμος για την έκδοση του μεγάλου προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση