GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφιαλτικές στιγμές για 25χρονη χρυσή κληρονόμο - Την χτύπησε με καλοριφέρ και την απειλούσε ότι θα της ρίξει οξύ - ΦΩΤΟ

Η Chloe Pidgley έχει μια ζωή σαν παραμύθι. Γεννήθηκε μέσα στα πλούτη και μεγάλωσε δίχως ποτέ να στερηθεί τίποτε. Είναι η χρυσή κλη...

Η Chloe Pidgley έχει μια ζωή σαν παραμύθι. Γεννήθηκε μέσα στα πλούτη και μεγάλωσε δίχως ποτέ να στερηθεί τίποτε. Είναι η χρυσή κληρονόμος μιας από τις πιο διάσημες αυτοκρατορίες της Βρετανίας.

Η 25χρονη είναι η εγγονή του ιδρυτή της Berkeley Homes, Tony Pidgley. Η εταιρεία αξίζει 310 εκατομμύρια λίρες. Ο παππούς της μάλιστα πρόσφατα της έδωσε 1 εκατομμύριο λίρες όπως και στην 26χρονη αδερφή της και μοντέλο Chantelle.

Όμως ακόμα και οι χρυσές κληρονόμοι όπως γράφει η Daily Mail αντιμετωπίζουν προβλήματα. Το ροζ συννεφάκι της Chloe πήρε λίγο από "μαύρο" όταν η 25χρονη δέχθηκε άγρια επίθεση μέσα στο διαμέρισμά της.

Αξιωματικοί της Scotland Yard κλήθηκαν στο διαμέρισμά της στο Κένσινγκτον και την βρήκαν χτυπημένη και σε πολύ κακή κατάσταση.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς η 25χρονη άκουσε ένα θόρυβο και έτρεξε στο δωμάτιό της. Τότε είδε έντρομη τον δράστη να την περιμένει.

Τη χτύπησε με καλοριφέρ λαδιού στο κεφάλι και της έσπασε τα δάχτυλα. Έφυγε και την απείλησε ότι θα της επιτεθεί με οξύ.

Υπήρχαν ενδείξεις έντονης πάλης στο σπίτι της χρυσής κληρονόμου. Η αστυνομία ανακοίνωσε πως εξακολουθεί να ψάχνει τον δράστη της άγριας επίθεσης.

Η μητέρα της Denize υποστηρίζει ότι η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τον πρώην σύντροφό της Antoniο Glan-Carlo Chianca. Το ζευγάρι χώρισε πρόσφατα μετά από σχέση τεσσάρων μηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση