GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΣΕΠ (3Κ/2018): Τρεις στους δέκα δεν έπιασαν δουλειά – Ανοίγει ο δρόμος για τους επιλαχόντες

Σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση είναι οι επιλαχόντες του διαγωνισμού 3Κ/2018. Τα αποτελέσματα του ελέγχου, που διεξήγαγε το υπουργε...

Σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση είναι οι επιλαχόντες του διαγωνισμού 3Κ/2018.

Τα αποτελέσματα του ελέγχου, που διεξήγαγε το υπουργείο Εσωτερικών σε συνεργασία με τους δήμους, ότι για διάφορους λόγους, 3 στους 10, (ποσοστό 30%), δεν παρουσιάστηκαν στις υπηρεσίες.

Στο ποσοστό αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται όσοι βρέθηκαν με ελλιπή ή παραποιημένα δικαιολογητικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεσοσταθμικά το 50% των προσωρινά διοριστέων θα βρεθούν -ουσιαστικά- εκτός του τελικού πίνακα διοριστέων.

Σημειώνεται ότι το ποσοστό αυτό έχει τις ελάχιστες τιμές για τις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ και τη μέγιστη για την κατηγορία ΥΕ (προσεγγίζει το 60%).

Τονίζεται ότι ο έλεγχος του ΑΣΕΠ θα φέρει στην επιφάνεια και νέα πραγματικά ευρήματα, τα οποία τώρα δεν μπορούν να φανούν, αλλά ωστόσο είναι υπαρκτά (π.χ. λάθος υπολογισμός της ειδικής εμπειρίας).

Η κατάσταση αυτή διαμορφώνει, πλέον, νέο τοπίο για τους επιλαχόντες. Από αυτούς, 40.000 δίνουν επί ίσοις όροις τη μάχη του διορισμού.

Το συντριπτικό ποσοστό των ενστάσεων αναμένεται να γίνει αποδεκτό από το ΑΣΕΠ.

Πηγή: workenter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση