GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ράκος ψυχολογικά ο δολοφόνος του κτηνοτρόφου Δουρουντάκη - Στην Εκκλησία στράφηκε ο 44χρονος

Συντετριμμένος εμφανίζεται ο 44χρονος που προφυλακίστηκε για την δολοφονία του Παντελή Δουρουντάκη. Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι από την ημ...

Συντετριμμένος εμφανίζεται ο 44χρονος που προφυλακίστηκε για την δολοφονία του Παντελή Δουρουντάκη.
Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι από την ημέρα της δολοφονίας, η ζωή του άλλαξε δραματικά. Μάλιστα λόγω του τεράστιου βάρους που κουβαλούσε στράφηκε στην Εκκλησία ώστε να μπορέσει να βρει το σθένος και την δύναμη να πει την αλήθεια.
Ο 44χρονος ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκε να σκοτώσει τον 70χρονο για να μην τον πυροβολήσει πρώτος εκείνος, καθώς πήγε στο εργοτάξιο τους οπλισμένος. Μέσα στο θαμμένο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα πιστόλι, το οποίο θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Για τον αδερφό του είπε ότι δεν ήξερε τίποτα αν και η ΕΛΑΣ πιστεύει ότι μετά την ανθρωποκτονία υπήρχε εμπλοκή του στην υπόθεση. Ωστόσο οι δικαστικές Αρχές έκριναν ότι με βάση τα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους δεν προκύπτει η εμπλοκή του 39χρονου στην ανθρωποκτονία και έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση