GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφυγε από τη ζωή στα 45 του χρόνια ο δημοσιογράφος Άγγελος Φώσκολος

"Έφυγε" από τη ζωή, στα 45 του χρόνια, ο δημοσιογράφος, Άγγελος Φώσκολος, ο οποίος επί σειρά ετών εργάστηκε στον ΑΝΤ1. Ο...

"Έφυγε" από τη ζωή, στα 45 του χρόνια, ο δημοσιογράφος, Άγγελος Φώσκολος, ο οποίος επί σειρά ετών εργάστηκε στον ΑΝΤ1.

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος, που κινήθηκε περισσότερο στο χώρο της σόου μπιζ, αναλαμβάνοντας εκπομπές, όπως ο "Πρωινός Καφές" έδωσε πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Συντετριμμένοι φίλοι και συνεργάτες του, αφήνουν από το πρωί μηνύματα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι ο Άγγελος δεν είναι πλέον κοντά τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία πριν από 20 χρόνια, γράφοντας:

«Καλέ μου φίλε (δική σου έκφραση ήταν αυτή…), καλέ, υπέροχε άνθρωπε… αδελφέ μου, καλό σου ταξίδι… Τη θυμάσαι ρε φίλε αυτή τη φωτογραφία;; Ήταν πριν 20 τόσα χρόνια που με πήρες από το tvmagic και μου είπες ψάχνει δημοσιογράφους ο ΑΝΤ1…Με πήρες από το χέρι και με πήγες… Αγγελέτο μου αγαπημένε δε θα σε ξεχάσω ποτέ… Γιατί ρε γα@€)#*…;;;;;; Κουράγιο στην οικογένεια σου… ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση