GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ: Στην εντατική νοσηλεύεται κοριτσάκι 4,5 ετών που ήπιε ακουαφόρτε

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου ένα κοριτσάκι 4,5 ετών από το Αγρίνιο καθώς φέρεται...

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου ένα κοριτσάκι 4,5 ετών από το Αγρίνιο καθώς φέρεται να ήπιε αποφρακτικό σωληνώσεων, πιθανόν ακουαφόρτε.

Όπως γράφει το agriniopress.gr, την Παρασκευή 1η Ιουνίου το κοριτσάκι βρισκόταν σε επαγγελματικό χώρο συγγενικού του προσώπου, όταν άνοιξε το ψυγείο για να πιει νερό και υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, βρήκε στο ψυγείο το μπουκάλι με το αποφρακτικό σωληνώσεων από το οποίο ήπιε άγνωστη ποσότητα.

Το πώς το μπουκάλι με το καυστικό υγρό βρέθηκε στο ψυγείο, είναι ένα ερώτημα που πιθανότατα θα απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές.

Το παιδί, μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε άμεσα με εγκαύματα στο πεπτικό του σύστημα στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων.

Η κατάσταση του αρχικά ήταν σοβαρή, αλλά τρεις μέρες μετά τα μηνύματα των ιατρών είναι πιο ευοίωνα.

Ευτυχώς πάντως, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο και παρουσιάζει βελτίωση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο θα υποβληθεί σε γαστροσκόπηση για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί στο πεπτικό του σύστημα από το καυστικό υγρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση