GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στα Καμένα Βούρλα: Συνελήφθη 52χρονος για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης κόρης φίλων του

Νέα υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικη αποκαλύφθηκε, στα Καμένα Βούρλα, αυτήν τη φορά. Μία 14χρονη μαθήτρια πήγε μαζί με τη μητέρα της σ...

Νέα υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικη αποκαλύφθηκε, στα Καμένα Βούρλα, αυτήν τη φορά. Μία 14χρονη μαθήτρια πήγε μαζί με τη μητέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και κατήγγειλαν το φρικτό περιστατικό.

Σύμφωνα με την καταγγελία, 52χρονος, ο οποίος διατηρούσε στενές φιλικές σχέσεις με την οικογένειά του παιδιού, θώπευε τη μικρή, σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Το παιδί έζησε τη φρίκη τον περασμένο χειμώνα, όταν ήταν 13 ετών.

Την καταγγελία επιβεβαίωσε παιδοψυχολόγος που την εξέτασε και στη συνέχεια συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης.

Μετά από έρευνες που έγιναν στο σπίτι του συλληφθέντος, κατασχέθηκαν ένας σταθερός υπολογιστής και ένα λαπτοπ, μαζί με οποιαδήποτε συσκευή που ενδέχεται να περιέχει φωτογραφικό υλικό. Όλα στάλθηκαν για έλεγχο.

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο όπλα τύπου φλόμπερ τα οποία ο 52χρονος δεν τα είχε δηλωμένα.

Ο 52χρονος οδηγήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ενώπιον της Ανακρίτριας για να απολογηθεί, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Τρίτη. Μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος στο αστυνομικό μέγαρο της Φθιώτιδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση