GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στον Εύοσμο: 72χρονος ασελγούσε κατ΄εξακολούθηση σε ανήλικα

Δύο ανήλικα αδέρφια κατηγορείται ότι αποπλάνησε 72χρονος από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης . Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνο...

Δύο ανήλικα αδέρφια κατηγορείται ότι αποπλάνησε 72χρονος από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης . Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σε εκτέλεση σχετικού εντάλματος των ανακριτικών αρχών, ο 72χρονος άντρας συνελήφθη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για ομογενή από τη Γεωργία, ο οποίος - τουλάχιστον- από τον περασμένο Σεπτέμβριο, φέρεται ότι προέβη κατ' επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των ανήλικων.

Όπως περιγράφεται στη δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος του ηλικιωμένου, ως θύματά του φέρονται ένα 9χρονο κοριτσάκι και ο 14χρονος αδελφός της. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα δύο ανήλικα διέμεναν στην ίδια γειτονιά με τον 72χρονο.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση