GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεσπά ο πατέρας του 9χρονου που τυφλώθηκε παίζοντας με λέιζερ

Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που ο 9χρονος από τον Βόλο τραυματίστηκε στο αριστερό του μάτι από στυλό λέιζερ και έχασε την όρασή το...

Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που ο 9χρονος από τον Βόλο τραυματίστηκε στο αριστερό του μάτι από στυλό λέιζερ και έχασε την όρασή του.

Ο πατέρας του 9χρονου μετά το νέο περιστατικό τραυματισμού παιδιού στο μάτι από στυλό λέιζερ στη Λάρισα, ξέσπασε. "Είναι δυνατόν παιχνίδια με λέιζερ από την Κίνα και τρίτες χώρες να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στην αγορά ενώ προκαλούν τόσο σοβαρά προβλήματα σε αθώες ψυχές που δεν έχουν ανοίξει ακόμη τα φτερά τους για να πετάξουν; Είναι δυνατόν να μην υπάρχει κανένας έλεγχος;" διερωτήθηκε μιλώντας στο taxydromos.gr.

"Πρέπει όμως, οπωσδήποτε να υπάρξει ενημέρωση στα σχολεία των παιδιών για τους κινδύνους που υπάρχουν. Να εκπονηθεί κάποιο σχέδιο. Δεν είμαστε η μόνη οικογένεια που είδε την καθημερινότητά της να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη. Δεν ήταν μία κακοτυχία που συνέβη στο παιδί. Είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα που απειλεί καθημερινά αθώες ευαίσθητες ψυχές, που είναι ανυπεράσπιστες για να προστατέψουν τους εαυτούς τους", σημείωσε ο πατέρας του 9χρονου.

Η γιατρός της οικογένειας ανέφερε ότι υπάρχουν πολλά ανάλογα περιστατικά στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Πρόσφατα η Αμερικανική Ακαδημία Οφθαλμολογίας ζήτησε να απαγορευτεί το εν λόγω παιχνίδι.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση