GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολες ώρες για την Airtickets -Aπέλυσε 180 εργαζόμενους από το γραφείο της στην Αθήνα

Μεγάλα οικονομικά προβλήματα φέρεται να αντιμετωπίζει η AirTickets, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η γνωστή εταιρεία αγοράς αεροπορικών εισ...

Μεγάλα οικονομικά προβλήματα φέρεται να αντιμετωπίζει η AirTickets, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η γνωστή εταιρεία αγοράς αεροπορικών εισιτηρίων βρίσκεται σε αδιέξοδο.
Οι υποχρεώσεις της απέναντι σε αεροπορικές εταιρείες ανέρχονται σε 70 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που στην παρούσα φάση φαίνεται να είναι δύσκολα διαχειρίσιμο.
Μετά σχεδόν δύο δεκαετίες, η επιχείρηση που επένδυσε πρώτη στο online travel στην Ελλάδα αναγκάζεται να προβεί σε απολύσεις και αλλαγές στο εσωτερικό της. H εταιρεία που διατηρούσε γραφεία και στη Ρουμανία είχε προ μηνών απολύσει και τους εκεί εργαζόμενους. Το τελευταίο μάλιστα διάστημα απολύθηκαν και 180 εργαζόμενοι από τα γραφεία των Αθηνών.
Φαίνεται λοιπόν πως ο όμιλος Tripsta (travelplanet24 και airtickets) έχει πλέον εισέλθει στην τελική ευθεία της "ζωής" του, παρά το γεγονός ότι τα κυβερνητικά στελέχη "πανηγυρίζουν" για την έξοδο της χώρας από την εποχή των Μνημονίων και το τέλος της κρίσης...κάτι που δεν φαίνεται στην πραγματική αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση