GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποβολή με... back to back τεχνικές ποινές για Γιασικεβίτσιους - ΒΙΝΤΕΟ

Παρότι βρίσκεται μόλις δύο χρόνια στη Ζαλγκίρις ως πρώτος προπονητής, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει ήδη προλάβει να επιβεβαιώσει...

Παρότι βρίσκεται μόλις δύο χρόνια στη Ζαλγκίρις ως πρώτος προπονητής, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει ήδη προλάβει να επιβεβαιώσει δύο πράγματα: Πρώτον ότι είναι ένας σπουδαίος προπονητής, δεύτερον ότι είναι αρκετά εκδηλωτικός και... γκρινιάρης προς τους διαιτητές.

Η τελευταία απόδειξη δόθηκε στην τελευταία περίοδο του αγώνα με τη Λιετκαμπέλις, στο τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς στην LKL.

Παρότι οι "πράσινοι" ήταν στο +27 εκείνη την στιγμή, κι όλοι περίμεναν απλά να τελειώσει το σαραντάλεπτο, μια απόφαση των διαιτητών έφερε την "έκρηξή" του.

Το ειρωνικό χειροκρότημα έφερε προειδοποίηση για τεχνική ποινή. Δεν φάνηκε να... προβληματίζεται από αυτό όμως ο "Σάρας", αφού αμέσως μετά δέχθηκε δύο σερί τεχνικές ποινές.

Όπως εξήγησε μετά το τέλος της αναμέτρησης, σαφώς πιο ήρεμος και χαλαρός: "Τίποτα δεν έγινε. Δεν μου αρέσει η διαιτησία σε όλη τη σειρά".

Στους τελικούς, η Ζαλγκίρις περιμένει είτε τη Λιέτουβος Ρίτας είτε τη Νεπτούνας, με την πρώτη να έχει δύο match balls για να πάρει το εισιτήριο για τους αγώνες που θα κρίνουν τον πρωταθλητή στην LKL.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση