GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσοχή: Σκληρές εικόνες: Τη σκότωσε εν ψυχρώ επειδή δεν ήθελε να τα ξαναβρούν- BINTEO

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την εν ψυχρώ δολοφονία μίας κοπέλας, η οποία απέρριψε τον πρώην συντροφό της, ο οποίος δεν μπορούσε ν...

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την εν ψυχρώ δολοφονία μίας κοπέλας, η οποία απέρριψε τον πρώην συντροφό της, ο οποίος δεν μπορούσε να αποδεχθεί τον χωρισμό τους.

Ένας 24χρονος από την Ταϊλάνδη πυροβολεί εν ψυχρώ και να σκοτώνει την 21χρονη πρώην σύντροφό του έξω από πανεπιστήμιο. Η Νατσαρέγια Θαπαραζίτ είχε χωρίσει πριν από λίγο καιρό από τον δολοφόνο της, τον Πουκαπόνγκ Τσιταρόμ, μετά από πέντε χρόνια σχέσης και παρά την επιμονή τους για επανασύνδεση, εκείνη επέμενε στην απόφασή της.

Σύμφωνα με τις αρχές ο Τσιταρόμ περίμενε την 21χρονη έξω από την φοιτητική της εστία. Όταν η άτυχη κοπέλα τον είδε του είπε ότι δεν ήθελε να του μιλήσει, εκείνος, όμως, επέμενε, όπως είπε η φίλη της 21χρονης που έγινε αυτόπτης μάρτυρας της εν ψυχρώ δολοφονίας.

«Βγήκαμε από την εστία και η Νατσαρέγια οργίστηκε που τον είδε. Δεν ήθελε να του μιλήσει. Ήθελε απλά να πάει στο μάθημα. Είμαι σοκαρισμένη. Την είδα να πέφτει νεκρή μπροστά μου. Όταν είδα ότι είχε όπλο, εγώ έφυγα. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν ξέρω πώς το έκανε αυτό» είπε η φίλη της 21χρονης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο 24χρονος δολοφόνος αφού έχει έναν έντονο διάλογο με την 21χρονη στη συνέχεια την πυροβολεί στο στήθος.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την αστυνομία της Ταϊλάνδης, ο 24χρονος έστρεψε το όπλο στο πρόσωπό του και αυτοπυροβολήθηκε χωρίς, όμως, να χάσει τη ζωή του αφού οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να τον σώσουν.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση