GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου - Περιγράφει την ημέρα που πέθανε ο πατέρας της - ΒΙΝΤΕΟ

Μία συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε η Ζένια Μπονάτσου στο Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη. Η Ζένια, η οποία είναι 21 ετών σήμερα, μιλά για ...

Μία συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε η Ζένια Μπονάτσου στο Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη.
Η Ζένια, η οποία είναι 21 ετών σήμερα, μιλά για τον πατέρα της, Βλάσση Μπονάτσου: «Την έκρηξη που είχε ο πατέρας μου την έχω κι εγώ. Ο πατέρας μου ήταν αέρας και φωτιά μαζί. Τον θυμάμαι… Θυμάμαι το σφύριγμά του από την ώρα που θα πάρκαρε μέχρι την ώρα που θα έμπαινε στο σπίτι, εγώ τρελαινόμουν και φώναζα «μπαμπά». Μου λείπει πολύ… Θα ήθελα πολύ να δει ότι έχω φτάσει μέχρι εδώ και πώς αντιμετώπισα τα πράγματα».
Η Ζένια θυμάται τη μέρα που έφυγε ο πατέρας της παρ'όλο που ήταν επτά χρονών: «Θυμάμαι τη μέρα που έφυγε από τη ζωή. Έγιναν όλα μπροστά μου. Κατά τις 3-4 το βράδυ για κάποιο λόγο είχα ξυπνήσει, η μάνα μου ήταν κρυωμένη και ο μπαμπάς μου έφτιαχνε χαμομήλι και σφύριζε… Πήγα να τον δω στην κουζίνα και για κάποιο λόγο εκεί που με πείραζε και μου τραγουδούσε, κάτι με πιάνει και φεύγω και πάω στο δωμάτιο της μαμάς μου και της λέω «μαμά ο μπαμπάς δεν είναι καλά, θα πεθάνει» και δεν είχε συμβεί κάτι… Αφού φέρνει το χαμομήλι και είμαστε στο κρεβάτι, αρχίζει να μην μπορεί να αναπνεύσει και φωνάζει «Μάρθα, Μάρθα», δεν ανέπνεε, κουτούλαγε από τοίχο σε τοίχο, λιποθύμησε έξω από το δωμάτιό μου… Εγώ προσπαθούσα να του δώσω το φιλί της ζωής, ό,τι μπορούσα έκανα, ήμουν επτά χρονών, η μάνα μου πήρε να έρθει ασθενοφόρο… Ο πατέρας μου είχε κληρονομικό αγγειοοίδημα, το οποίο έχω κληρονομήσει κι εγώ. Από αυτό πέθανε».
«Συνειδητοποίησα ότι ο πατέρας μου δεν ζει όταν τον είδα νεκρό στο ψυγείο και τελευταία φορά τον είδα στην κηδεία», πρόσθεσε.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση