GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ!» ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ζητά την παραίτηση Παυλόπουλου και Τσίπρα...

Σάλος έχει ξεσπάσει από την είδηση ότι εν ενεργεία αντεισαγγελέας Εφετών φέρεται να έχει αναρτήσει φωτογραφίες με σχόλια σε βάρος το...

Σάλος έχει ξεσπάσει από την είδηση ότι εν ενεργεία αντεισαγγελέας Εφετών φέρεται να έχει αναρτήσει φωτογραφίες με σχόλια σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας Πρόκοπη Παυλόπουλου και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το Μακεδονικό.
Συγκεκριμένα φέρεται να ζητάει την παραίτηση του κ. Παυλόπουλου καθώς του πρωθυπουργού, τον οποίο αποκαλεί "εθνικό μειοδότη" .
Μετά ταύτα όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο κ. Κοντονής  «παρήγγειλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διακριβωθεί αν έχουν τελεστεί πειθαρχικά παραπτώματα από Αντεισαγγελέα Εφετών, ο οποίος φέρεται σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να έχει αναρτήσει φωτογραφίες του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού με προσβλητικά σχόλια για τα πρόσωπα των ανωτέρω, καθώς επίσης και δυσμενείς κρίσεις για τις ενέργειες της Δικαιοσύνης όσον αφορά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά βουλευτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση