GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οικονομική ενίσχυση θα προσφέρουν στην Ιορδανία οι Σουνιτικές μοναρχίες του Κόλπου

Η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κουβέιτ δεσμεύθηκαν να χορηγήσουν οικονομική βοήθεια ύψους 2,5 δισεκατομμυρίω...

Η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κουβέιτ δεσμεύθηκαν να χορηγήσουν οικονομική βοήθεια ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ιορδανία, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια του χασεμιτικού βασιλείου να αντιμετωπίσει την βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση στην οποία έχει περιέλθει.

Κάνοντας λόγο περί «στενών αδελφικών δεσμών», τα τρία κράτη δεσμεύονται να χορηγήσουν «οικονομική βοήθεια στην Ιορδανία συνολικού ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων», σύμφωνα με την ανακοίνωση που μετέδωσε το SPA.

Τα μέτρα λιτότητας που προώθησε η κυβέρνηση της Ιορδανίας εντός των ορίων του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής που εφαρμόζει στο πλαίσιο της δανειακής της σύμβασης με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχουν πυροδοτήσει ογκώδεις διαδηλώσεις στην επικράτεια της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση