GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση πριν από τον τέταρτο τελικό στο χάντμπολ ΑΕΚ-Ολυμπιακός - ΦΩΤΟ

Σε τεταμένη ατμόσφαιρα άρχισε ο τέταρτος τελικός της Handball Premier ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτη...

Σε τεταμένη ατμόσφαιρα άρχισε ο τέταρτος τελικός της Handball Premier ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ.

Η πλευρά των «ερυθρόλευκων», με επικεφαλής τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη, διαμαρτυρήθηκε πως δεν έχουν τηρηθεί τα συμφωνηθέντα για τα μέτρα ασφαλείας, καθώς εκφράστηκαν παράπονα για τις συνθήκες στην προθέρμανση της ομάδας αλλά και για υπεράριθμους θεατές.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, επενέβη για να επιληφθεί της υπόθεσης και μετά από αρκετή ένταση τα πνεύματα ηρέμησαν και το παιχνίδι άρχισε κανονικά.

Τα παράπονα του Ολυμπιακού εκφράστηκαν και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του σωματείου στο Twitter:

"Καταστρατήγηση όλων όσων συμφωνήθηκαν στα μέτρα τάξης για τον σημερινό 4ο τελικό στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, πριν ξεκινήσει καν ο αγώνας".

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση