GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριος καβγάς - Αυλωνίτου: Τα σκ@τωσ@τε με τη μακεδονική γλώσσα - Κατσανιώτης: Σας επιστρέφω το σκ@τωμ@ - ΒΙΝΤΕΟ

«Τα σκ@τώσ@τε με τη μακεδονική γλώσσα» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Κατσα...

«Τα σκ@τώσ@τε με τη μακεδονική γλώσσα» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Κατσανιώτη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΙ.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής Αχαίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρώτησε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «αν η εθνική γραμμή έχει "μακεδονική" γλώσσα;» Τότε η κ. Αυλωνίτου απάντησε πως «η "μακεδονική" γλώσσα μπήκε το 1977 από την αβλεψία της κυβέρνησης» με τον βουλευτή της ΝΔ να ανταπαντά πως «ο Κοτζιάς κάνει σκοπιανή προπαγάνδα του αισχίστου είδους».
Αμέσως μετά η κ. Αυλωνίτου του είπε χαρακτηριστικά ότι «τα σκ@τώσ@τε με τη μακεδονική γλώσσα». «Σας επιστρέφω το σκάτωμα, πίσσα και πούπουλα θέλετε με αυτό που κάνετε» ήταν η αντίδραση του κ. Κατσανιώτη.
Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση