GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφυγε από τη ζωή πασίγνωστος ηθοποιός

Θλίψη για τον καλλιτεχνικό χώρο από την ξαφνική απώλεια πασίγνωστου ηθοποιού Leslie Gratham. Ο Gratham είχε κερδίσει τις εντυπώσεις και ...

Θλίψη για τον καλλιτεχνικό χώρο από την ξαφνική απώλεια πασίγνωστου ηθοποιού Leslie Gratham.
Ο Gratham είχε κερδίσει τις εντυπώσεις και έγινε γνωστός για τον ρόλο '''Dirty Den'' στην πολύ επιτυχημένη σαπουνόπερα του BBC ''EastEnders''.
O διάσημος ηθοποιός πάλευε για μεγάλο διάστημα με τον καρκίνο, ενώ τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν σε νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Παρασκευής.
Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της οικογένειας: «Σας ανακοινώνουμε επίσημα τον θάνατο του Leslie Gratham, ο οποίος απεβίωσε στις 10.20 το πρωί της Παρασκευής 15 Ιουνίου» ενώ τόνισε πως "η κηδεία του θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στην οποία θα παραβρεθούν μόνο συγγενείς και φίλοι".
Παράλληλα, επεσήμανε ότι ''επιθυμία της πρώην συζύγου του καθώς και των παιδιών του είναι να γίνει σεβαστή αυτή η δύσκολη ιδιωτική τους στιγμή, δεν θα κάνουν καμία δήλωση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ζητούν να μη δημοσιευτούν φωτογραφίες τους από τη στιγμή της θλίψης τους''.
Ο Gratham ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Βουλγαρία, όμως, λόγω της υγείας του, αναγκάστηκε να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Μεταξύ εκείνων που ενημερώθηκαν για το θάνατό του ήταν και η ηθοποιός Tracey- Ann Oberman που με ανάρτησή της στο twitter εκφράζει τη θλίψη της για έναν πολύ ταλαντούχο ηθοποιό ο οποίος δημιούργησε το χαρακτήρα Dirty Den.

ΠΗΓΗ: mirror.co.uk/ theguardian.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση