GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Απόψε αυτοσχεδιάζουμε»...στην Πλάκα!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Το «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε» αφού κέρδισε κοινό και ειδήμονες...μετακομίζε...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Το «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε» αφού κέρδισε κοινό και ειδήμονες...μετακομίζει από το Studio Κυψέλης στην Πλάκα για λίγα βράδια. Πληροφορίες μου θέλουν την παράσταση του έργου του Πιραντέλο που σκηνοθέτησε με έμπνευση ο Γιώργος Λιβανός να είναι έτοιμη να φιλοξενηθεί στο υπέροχο θερινό θεατράκι του Μουσείου Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών από την 1η έως και τις 7 Ιουλίου!

ΜΕΤΑ από μήνες παραστάσεων και με το θέατρο να γεμίζει οι «Θεατρίνων Θεατές» γιορτάζουν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της πορείας τους με την καλοκαιρινή τους εξόρμηση. Υπενθυμίζουμε πως την σκηνοθεσία, τους στίχους και τον φωτισμό υπογράφει ο Γιώργος Λιβανός, την μουσική σύνθεση και διδασκαλία ο Σάκης Τσιλίκης, την κινηματογράφηση ο Γιάννης Σολδάτος, τα σκηνικά και τα κοστούμια η Γιοβάννα Πρασίνου, την χορογραφία ο Σίμωνας Πάτροκλος, το μοντάζ ο Αντώνης Μανδρανής, την φωτογραφία ο Ζώης Τριανταφύλλου – Σφακιανάκης καθώς και ο Κώστας Βολιώτης.

Στην διανομή πρωταγωνιστούν με σειρά εμφάνισης οι καίριοι Καίτη Ιμπροχώρη, Νίκος Γιάννακας, Γιάννης Τσιώμου, Μάνος Χατζηγεωργίου, Όλγα Πρωτονοταρίου, Σοφία Μπεράτη, Λίλη Τέγου, Ζωρζέτ Μιρόν, Άγης Σιούνας, Ανδρέας Ζαχαριάδης και Χρήστος Μαραθιάς.

Την παράσταση συνοδεύει μουσικά στο πιάνο η Νίκη Γκουντούμη.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 12 Ευρώ - Ατέλειες 5 ευρώ.Κρατησεις στο 210 8819571.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση