GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Η Κυβέρνηση είναι πλέον πανικόβλητη

«Η Κυβέρνηση είναι πλέον πανικόβλητη. Διότι εισπράττει σε όλα τα μέτωπα την αγανάκτηση και την περιφρόνηση των πολιτών. Στην απελπ...

«Η Κυβέρνηση είναι πλέον πανικόβλητη. Διότι εισπράττει σε όλα τα μέτωπα την αγανάκτηση και την περιφρόνηση των πολιτών. Στην απελπισία της, το μόνο που της μένει είναι οι συκοφαντίες και η λάσπη» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Παράλληλα η ΝΔ αναφέρει ότι η κυβέρνηση «έφτασε χθες στο σημείο να αναφερθεί σε δήθεν “ανοιχτά θέματα με τη Δικαιοσύνη” του αρχηγού της Aξιωματικής Aντιπολίτευσης, προαναγγέλλοντας μια ακόμη παρακρατική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη».

«Την ίδια ώρα η Κυβέρνηση ανακαλύπτει εχθρούς σε επιχειρηματικά συμφέροντα με τα οποία απροκάλυπτα συναλλασσόταν. Για ένα πράγμα να είναι βέβαιοι. Τα σχέδια και οι αθλιότητές τους δεν θα περάσουν. Οι ίδιοι θα καταρρεύσουν και όχι η χώρα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση