GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βόμβα" με προπονητή στον Ολυμπιακό

Άμεσα αναμένεται να παρθούν αποφάσεις στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού αναφορικά με την επόμενη μέρα της ομάδας, έπειτα από δύο συ...

Άμεσα αναμένεται να παρθούν αποφάσεις στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού αναφορικά με την επόμενη μέρα της ομάδας, έπειτα από δύο συνεχόμενες σεζόν χωρίς την κατάκτηση κάποιου τίτλου είτε στην Ελλάδα, είτε στη Euroleague. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει με 4-5 προπονητές μέσω των εκπροσώπων τους. Δηλαδή Τρινκέρι, Περάσοβιτς, Σίτο Αλόνσο, Ζοάν Πλάθα.

Ωστόσο, πρώτος στόχος είναι κάτι διαφορετικό και είναι από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Αυτός είναι ο Έτορε Μεσίνα, αλλά πρόκειται για μία πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση.

Ο 58χρονος Ιταλός κόουτς αυτή τη στιγμή αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σαν Αντόνιο Σπερς, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί σε πάγκους μεγάλων ομάδων, όπως της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση