GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκίνηση στο λαϊκό προσκύνημα της σορού του Παύλου Γιαννακόπουλου - ΦΩΤΟ

Πλήθος κόσμου αποτίει -από νωρίς το πρωί- φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο, η σορός του οποίου θα εκτίθεται μέχρι τις 13:30 σε ...

Πλήθος κόσμου αποτίει -από νωρίς το πρωί- φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο, η σορός του οποίου θα εκτίθεται μέχρι τις 13:30 σε λαϊκό προσκύνημα στον Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου (εντός του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών). Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 15:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Ο εκλιπών υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες της ελληνικής επιχειρηματικότητας, καθώς από το φαρμακείο που διατηρούσε στην οδό Πειραιώς ο πατέρας του από το 1924, κατέφερε να γίνει ο «πατριάρχης της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας».

«Εμπειρία ζωής, γιατί γνωρίσαμε έναν άνθρωπο που όμοιό του η ζωή και η Ιστορία, δεν χαρίζει συχνά. Είμαστε τυχεροί που βρεθήκαμε κάτω από το ευφυές αλλά οικείο βλέμμα του, που ακούσαμε τις προτροπές και τις συμβουλές του, που ακολουθήσαμε τις οδηγίες του, που ήταν ο οδηγός μας», αναφέρουν στο αποχαιρετηστήριο μήνυμα τους οι εργαζόμενοι της ΒΙΑΝΕΞ.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, υπήρξε κορυφαίος Ελληνίδας αθλητικός παράγοντας, καθώς οδήγησε την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναζητεί τις λέξεις, για να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που άλλαξε το ρου της ιστορίας της, το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό αθλητισμό» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ενώ ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός τονίζει, «τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη θλίψη όλων των Παναθηναϊκών για τον θάνατο του εμβληματικού μας ηγέτη, που μπορεί να έφυγε από τη ζωή, αλλά θα ζει για πάντα στις καρδιές μας».

Συντετριμμένος ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ο Παναγιώτης Φασούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση