GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσακαλώτος: Εύκολο το πολυνομοσχέδιο - «Μασάζ» στους βουλευτές των ΑΝΕΛ

Την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ ενημέρωσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, εν όψει της κατάθεσης του πολυνομοσχεδί...

Την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ ενημέρωσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, εν όψει της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα.

Η εκταμίευση της υποδόσης από τον ESM καθυστέρησε λόγω μιας τυπικής εκκρεμότητας και θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 15 Ιουνίου, ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά την ενημέρωση στην οποία προέβη για το πολυνομοσχέδιο, στη ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο κ. Τσακαλώτος είπε ότι ενημέρωσε τους βουλευτές και τους συνεργάτες όσων απουσίαζαν, για την διαπραγμάτευση της κυβέρνησης και για το πολυνομοσχέδιο το οποίο χαρακτήρισε «εύκολο» εκτιμώντας ότι οι βουλευτές θα το υπερψηφίσουν.

Ερωτηθείς για τον ΕΝΦΙΑ είπε ότι «όλοι έχουν τον προβληματισμό τους, αλλά οι αυξήσεις είναι πολύ περιορισμένες», ενώ πρόσθεσε ότι για τον ΕΝΦΙΑ θα έλθει νομοτεχνική βελτίωση στις Επιτροπές της Βουλής, την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη.

Επίσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, χαρακτήρισε την τοποθέτησή του αναφορικά με τις συντάξεις «συνοπτικότατη και περιεκτικότατη», καθώς επανέλαβε όσα είπε και στην ενημέρωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Από την μεριά του, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Γιώργος Λαζαρίδης είπε ότι ο υπουργός Οικονομικών «μας μεταβίβασε την αισιοδοξία ότι τα πράγματα θα αλλάξουν μετά την έξοδο από το μνημόνιο», προσθέτοντας ότι «εποπτεία θα υπάρχει, αλλά το σημαντικό είναι ότι βγαίνουμε από την επιτροπεία», ενώ ερωτηθείς αν πείστηκαν από την ενημέρωση του υπουργού Οικονομικών, ο κ. Λαζαρίδης απάντησε χαρακτηριστικά «ναι, μας έπεισε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση