GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΠΑΧΑΛΟ στην ΕΡΤ! ΕΦΥΓΕ από τις ειδήσεις ( ο Γ. Δάρρας) για λόγους «αξιοπρέπειας»...

Αποχώρησε με σοβαρές αιχμές από την παρουσίαση του νυχτερινού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ2 των 11.00, ο παρουσιαστής Γιώργος Δάρρας. Την α...


Αποχώρησε με σοβαρές αιχμές από την παρουσίαση του νυχτερινού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ2 των 11.00, ο παρουσιαστής Γιώργος Δάρρας. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook επικαλούμενος «την επαγγελματική του αξιοπρέπεια».
Αιτία της αποχώρησης ήταν η διαφωνία για τη μετάδοση θέματος από το εξωτερικοί δελτίο. Ο δημοσιογράφος επέμεινε για να προβληθεί ένα θέμα από το εξωτερικό δελτίο, το οποίο είχε κριθεί από τα στελέχη των ειδήσεων προς είναι ήσσονος σημασίας. Τελικά δεν μεταδόθηκε με απόφαση της αρχισυντάκτριας του δελτίου. Τη θέση του Γ. Δάρρα στην παρουσίαση του δελτίου θα πάρει η Ελένη Χρονά. Ο δημοσιογράφος στην ανάρτησή του δεν κατονομάζει τους λόγους για την πράξη αυτή, αναφέροντας πως έχει ενημερώσει «στο ανώτερο δυνατό, επίπεδο για τους λόγους»

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου, έχει ως εξής:
«Από σήμερα δεν θα είμαι πλέον στη παρουσίαση του δελτίου της ΕΡΤ2 στις 23:00. Ζήτησα να με απαλλάξουν. Έχω ενημερώσει, στο ανώτερο δυνατό επίπεδο, για τους λόγους. Επιλέγω την επαγγελματική μου αξιοπρέπεια και την άσκηση της δημοσιογραφίας όπως την έμαθα. Ευχαριστώ για τη συνεργασία την μεγάλη πλειονότητα των συναδέλφων και τους φίλους τηλεθεατές που είδαν κάτι ξεχωριστό και φρέσκο σε αυτή την προσπάθεια. Θα συνεχίσω να υπηρετώ τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση με πίστη στην αποστολή της για πολυφωνική και έντιμη ενημέρωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση