GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Καλό ταξίδι κόουτς"

Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ, λόγω του θανάτου του Κώστα Πολίτη. Ο "ευρω-κόουτς" υπήρξε ένας από τους θεμέλιους λίθους τη...

Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ, λόγω του θανάτου του Κώστα Πολίτη. Ο "ευρω-κόουτς" υπήρξε ένας από τους θεμέλιους λίθους της ιστορικής επιτυχίας του 1987, ένας από τους ανθρώπους που συνδέθηκαν για πάντα με αυτήν. Το "αντίο", λοιπόν, είναι το ελάχιστο που θα μπορούσε να πει σύσσωμο το ελληνικό μπάσκετ στον άνθρωπο που οδήγησε την εθνική ομάδα στην κατάκτηση του Eurobasket του 1987.

Η ΕΣΚΑ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Κώστα Πολίτη, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι θα παραστεί σύσσωμη στην κηδεία του εκλιπόντος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ξημερώματα Δευτέρας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο Κώστας Πολίτης, ο άνθρωπος που το όνομά του έχει συνδεθεί με την κατάκτηση του ευρωμπάσκετ του '87.

Ο πρόεδρος Γιάννης Αλεξόπουλος, τα μέλη του ΔΣ και το προσωπικό της ΕΣΚΑ εκφράζουν τα ειλικρινέστατα και βαθύτατα συλλυπητήρια τους για την απώλεια του «ευρωκόουτς», που οδήγησε την εθνική μας ομάδα στην πρώτη της μεγάλη επιτυχία.

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Α. αποφάσισε να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία του και να αποστείλει στεφάνι.

'Καλό ταξίδι' κόουτς…".

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση