GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένοχος για τη δολοφονία του επιχειρηματία στο Μοσχάτο ο παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης...αλλά με αναστολή

Ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, κρίθηκε την Πέμπτη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο 40χρονος παραολυμπιο...

Ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, κρίθηκε την Πέμπτη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο 40χρονος παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης, για τη δολοφονία του 47χρονου ξενοδόχου Μάριου Λουκόπουλου τον Μάρτιο του 2017 στο Μοσχάτο.

Το Δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα τους ισχυρισμούς που προέβαλε κατά την απολογία του, ότι βρισκόταν σε άμυνα καθώς του επιτέθηκε το θύμα και του αναγνώρισε μόνο, κατά πλειοψηφία, το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου.

Μετά την καταδίκη του παρολυμπιονίκη, το δικαστήριο έδωσε αναστολή στην έκτιση της ποινής των 16 ετών μέχρι την εκδίκαση της έφεσης. Με την απόφαση του, όρισε για τον Βασίλη Τσαγκάρη την καταβολή χρηματικής εγγύησης 10 χιλιάδων ευρώ ενώ του επέβαλε απαγόρευση εξόδου από την χώρα και την υποχρέωση εμφάνισης μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που κατοικεί.

Το δικαστήριο αποφάσισε να διαβιβάσει τη δικογραφία στην Εισαγγελία πρωτοδικών προκειμένου να διερευνηθούν ενδεχόμενες ευθύνες τρίτων προσώπων στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση