GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώην υποψήφιο των ΑΝΕΛ "δείχνει" ο Καμμένος για τη φραστική επίθεση στην Κουντουρά

Έναν πρώην υποψήφιο των ΑΝΕΛ κατονόμασε ο Πάνος Καμμένος ως επικεφαλής της φραστικής επίθεσης στην Έλενα Κουντουρά στα Χανιά. «Αυ...

Έναν πρώην υποψήφιο των ΑΝΕΛ κατονόμασε ο Πάνος Καμμένος ως επικεφαλής της φραστικής επίθεσης στην Έλενα Κουντουρά στα Χανιά.

«Αυτές οι απειλές προχώρησαν σε κινητά τηλέφωνα, σε σταθερά τηλέφωνα οικιών και γραφείων βουλευτών αλλά και στελεχών των ΑΝΕΛ, απειλητικά τηλεφωνήματα τα οποία οδήγησαν και σε απειλητικές προσυγκεντρώσεις σε γραφεία των ΑΝΕΛ αλλά και σε σπίτια στελεχών προκειμένου να υποχρεώσουν τα στελέχη αυτά να εγκαταλείψουν του Ανεξάρτητους Έλληνες» προσέθεσε ο κ. Καμμένος και επισήμανε: «Ο στόχος είναι ο εκφοβισμός που είχε σαν αποτέλεσμα χθες στα Χανιά κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης όπου ήταν παρούσα η υπουργός Τουρισμού, κ. Κουντουρά, να έχουμε ένα στημένο τηλεοπτικό σόου όπου με επικεφαλής τον πρώην κρατούμενο των φυλακών, κ. Παντελή Καπαρουδάκη, στελεχών της Χρυσής Αυγής αλλά και υπαλλήλων συγκεκριμένου επιχειρηματικού ομίλου να γίνει μια προσπάθεια δημιουργίας κλίματος κατά των ΑΝΕΛ, ενός κλίματος το οποίο θα οδηγούσε, όπως εκείνοι επιθυμούσαν, στο να φυλλορροήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετά την κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος.

Ο ίδιος πάντως με ανάρτησή του στο Facebook επιβεβαίωσε ότι ήταν πράγματι έξω από τα γραφεία των ΑΝΕΛ , όπου αποδοκιμάστηκε η υπουργός Τουρισμού, ωστόσο τόνισε ότι είναι κατευθυνόμενος μόνο από τη συνείδησή του.

"Πράγματι είμαστε "κατευθυνόμενοι" κυρία Κουντουρά ...αλλά ΜΟΝΟ από την συνείδηση μας, που απλά, παραμένει Ελληνική ...

Ανύπαρκτη συναίσθηση σε εσένα, φυσικά..." έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Καπαρουδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση