GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε κατάσταση αμόκ σημάδεψε με πιστόλι την σύντροφο του και έκαψε το αμάξι του πατέρα της

Ένας 35χρονος στα Τρίκαλα έπειτα από καβγά που είχε με την 24χρονη σύντροφο του σε κατάσταση αμόκ τη σημαδέψει με πιστόλι απειλώντ...

Ένας 35χρονος στα Τρίκαλα έπειτα από καβγά που είχε με την 24χρονη σύντροφο του σε κατάσταση αμόκ τη σημαδέψει με πιστόλι απειλώντας να τη σκοτώσει και στη συνέχεια πυρπόλησε το αυτοκίνητο του πατέρα της.

Μετά τον τσακωμό και την απειλή προς την 24χρονη, ο 35χρονος μπήκε στο αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε. Εκείνη τηλεφώνησε έντρομη στην Αστυνομία και ανέφερε τι είχε συμβεί. Οι αστυνομικοί σήμαναν συναγερμό για να εντοπίσουν τον δράστη. Στο μεταξύ ο μαινόμενος 35χρονος είχε φτάσει στην οδό Ασκληπιού όπου και πέταξε ένα μπουκάλι βενζίνη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου που ανήκει στον πατέρα της κοπέλας, βάζοντας του φωτιά.

Στη συνέχεια, εξαφανίστηκε εκ νέου οπλισμένος, με τους αυτόπτες μάρτυρες να τρέχουν με πυροσβεστήρες να σβήσουν τη φωτιά.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου κατάφεραν να τον συλλάβουν στην Καρδίτσα. Κατά τη σύλληψη του βρήκαν πάνω του το πιστόλι με οκτώ φυσίγγια στον γεμιστήρα, το οποίο εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο και δύο κινητά.

Ο 35χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, απειλή, παράβαση του νόμου περί όπλων, εμπρησμό και διακεκριμένες φθορές με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση