GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρίστρια προσπάθησε να πνίξει αστυνομικό με τη... ζώνη ασφαλείας του περιπολικού

Με τη ζώνη ασφαλείας περιπολικού στο οποίο επέβαινε, προσπάθησε να πνίξει τον αστυνομικό - οδηγό του αυτοκινήτου, τυλίγοντας την σ...

Με τη ζώνη ασφαλείας περιπολικού στο οποίο επέβαινε, προσπάθησε να πνίξει τον αστυνομικό - οδηγό του αυτοκινήτου, τυλίγοντας την στον λαιμό του, μια 43χρονη Σουηδή στην Κάλυμνο!

Ο αστυνομικός μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό και με την συνδρομή του συναδέλφου του που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, ακινητοποίησε το όχημα και πέρασε χειροπέδες στη γυναίκα.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, λίγα λεπτά πριν φτάσει το όχημα στο αστυνομικό τμήμα της Πόθιας. Σύμφωνα με το newpost.gr, αφορμή για το συμβάν, στάθηκε η προσαγωγή για προστατευτική φύλαξη του συντρόφου της 43χρονης, ο οποίος σε κατάσταση μέθης προκαλούσε φθορές στο ξενοδοχείο που διέμεναν στο Μασούρι.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο και χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση, η σύντροφος του μεθυσμένου και ο ίδιος, δέχτηκαν να μεταβούν για λίγες ώρες στο τμήμα, προκειμένου να...συνέλθει και στην συνέχεια να συνεχίσουν τις διακοπές τους.

Άγνωστο παραμένει τι προκάλεσε την αντίδραση της γυναίκας, που μετά την επίθεση στον αστυνομικό, τέθηκε υπό κράτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση