GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ναυαγός πάνω σε... στρώμα: Την πήρε το κύμα και την έψαχναν

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση εντοπισμού της τουρίστριας, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν χθες το μεσημέρι, την ώρα που έκανε μπάνιο σε...

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση εντοπισμού της τουρίστριας, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν χθες το μεσημέρι, την ώρα που έκανε μπάνιο σε παραλία του Αδελιανού Κάμπου στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 55χρονη Ρωσίδα εντοπίστηκε στην θάλασσα της Σκαλέτας, 3,5 ναυτικά μίλια μακριά από το σημείο όπου εθεάθη για τελευταία φορά.

Μάλιστα, η 55χρονη βρισκόταν πάνω στο στρώμα της και είναι εμφανώς ταλαιπωρημένη αλλά καλά στην υγεία της.

Την άτυχη Ρωσίδα εντόπισε αεροσκάφος της Frontex το οποίο έδωσε το στίγμα σε σκάφος του λιμενικού σώματος που πήγε και την περισυνέλεξε.

Οι άνδρες του λιμενικού οδήγησαν με ασφάλεια την τουρίστρια στην στεριά, όπου περίμενε ασθενοφόρο που την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 55χρονη Ρωσίδα – που τις τελευταίες ημέρες κάνει διακοπές μαζί με τον σύζυγο και την κόρη της σε ξενοδοχείο της περιοχής – χθες στις 3 το μεσημέρι βρισκόταν με την οικογένειά της στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Ωστόσο, εξέφρασε την επιθυμία να κάνει μία βουτιά στην θάλασσα με αποτέλεσμα να πάρει ένα στρώμα από την πισίνα και να κατέβει στην παραλία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πέντε λεπτά αργότερα χάθηκαν τα ίχνη της.

Οι συγγενείς της άρχισαν να την ψάχνουν χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.

Στις 8 το βράδυ η κόρη της ενημέρωσε τον υπάλληλο του ξενοδοχείου ο οποίος με την σειρά του ειδοποίησε τις αρχές που έστησαν μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού στην οποία συμμετείχε το λιμενικό αλλά και εθελοντές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση