GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Μητρόπολη Αθηνών για να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο ο Προκόπης Παυλόπουλος - ΦΩΤΟ

Εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, βρέθηκαν στη Μητρόπολη Αθηνών, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο, με τον Πρόε...

Εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, βρέθηκαν στη Μητρόπολη Αθηνών, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να κάνει την εμφάνισή του στο χώρο περίπου στις 14:30. Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος έφθασε στο χώρο, είπε το τελευταίο «αντίο» στον εμβληματικό παράγοντα και επιχειρηματία και αποχώρησε.

Μεταξύ άλλων, ξεχώρισαν οι παρουσίες των Κώστα Καραμανλή, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Φώφη Γεννηματά και Σταύρου Θεοδωράκη.

Στο μεταξύ, στο Ναό έχουν καταφθάσει οι «ισχυροί άνδρες» της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, και ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ στεφάνι απέστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

Επίσης, πριν από λίγο αφίχθησαν ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, όπως και οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Γιάννης Μπουρούσης, Δημήτρης Πεδουλάκης, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση