GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου

Τα θερμά της συλλυπητήρια, στην οικογένειά του Παύλου Γιαννακόπουλου και στους εργαζόμενους της ΒΙΑΝΕΞ, εκφράζει η Πανελλήνια Ένωσ...

Τα θερμά της συλλυπητήρια, στην οικογένειά του Παύλου Γιαννακόπουλου και στους εργαζόμενους της ΒΙΑΝΕΞ, εκφράζει η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ).

«Η ΠΕΦ αποχαιρετά τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον ιδρυτή της ΒΙΑΝΕΞ, έναν από τους πραγματικούς πατριάρχες της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και προσθέτει πως ο εκλιπών για περισσότερα από 50 χρόνια, ξεχώρισε για την μοναδική προσφορά του στην Ελλάδα, στην εθνική οικονομία και τους εργαζόμενους της εταιρείας του.

«Όλα αυτά τα χρόνια αλλά, κυρίως, σε περίοδο ύφεσης και αποβιομηχάνισης κράτησε την ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία ακέραιη και ιδιαίτερα δραστήρια, φωτεινό παράδειγμα ισχυρού πυλώνα εθνικής ανάπτυξης».

Η ΠΕΦ σημειώνει ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος «διακρίθηκε για την πλούσια επενδυτική του δραστηριότητα δημιουργώντας και διατηρώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας. Τέλος, με το ήθος του, το αξιακό του όραμα και το μεγαλειώδες φίλαθλο πνεύμα του τίμησε τον ελληνικό αθλητισμό όσο λίγοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση