GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μουντιάλ - Αυτοί είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που αναστατώνουν τον γυναικείο πληθυσμό

Μπορεί η Γαλλία και η Ισπανία να μην εντυπωσιάζουν με την μέχρι τώρα παρουσία τους στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ωστόσο οι Ολιβιέ Ζιρού...

Μπορεί η Γαλλία και η Ισπανία να μην εντυπωσιάζουν με την μέχρι τώρα παρουσία τους στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ωστόσο οι Ολιβιέ Ζιρού και Χεράρδ Πικέ «κάνουν θραύση» στον γυναικείο πληθυσμό. Όπως αναφέρει σήμερα ο γαλλικός Τύπος, μετά από έρευνα που διεξήχθη από τις χρήστριες γνωστής ιστοσελίδας γνωριμιών, ο Γάλλος επιθετικός της Τσέλσι και ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, συγκεντρώνουν το 72% των κυριών που έλαβαν μέρος στην σχετική δημοσκόπηση.

Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της έρευνας, στην οποία έλαβαν μέρος γυναίκες από 35 μέχρι 49 ετών, το 26% θα ήθελε να συναντήσει σε ραντεβού τον Ζιρού και το 25% προτίμησε τον σύζυγο της Σακίρα. Παρά τα τέσσερα γκολ στα γήπεδα της Ρωσίας και τους κοιλιακούς... φέτες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται μακράν των πρώτων δύο με ποσοστό προτίμησης που φθάνει μόλις στο 13%, ενώ ακολουθούν οι Αντουάν Γκριεζμάν (11%) και Κιλιάν Μπαπέ (7%).

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να περάσουν μία νύκτα... τρέλας, ο Πικέ παίρνει το προβάδισμα από τον Ζιρού (31% έναντι 24%), ενώ ο Πορτογάλος άσος ακολουθεί με ποσοστό 14%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση