GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά: Η κυβέρνηση έδωσε χώρο στην ανομία και την αυθαιρεσία- ανέχεται προκλητικά την τυφλή βία

Τα οξυμένα προβλήματα παραβατικότητας και ανομίας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των Εξαρχείων, συζήτησε η επικεφαλής του Κινήματο...

Τα οξυμένα προβλήματα παραβατικότητας και ανομίας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των Εξαρχείων, συζήτησε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με επιτροπή κατοίκων της περιοχής, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν το μεσημέρι στο γραφείο της.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έδωσε χώρο στην ανομία και την αυθαιρεσία, ανέχεται προκλητικά την κλιμακούμενη τυφλή βία. Οι πολίτες των Εξαρχείων πήραν την πρωτοβουλία να διεκδικήσουν το αυτονόητο δικαίωμά τους για ασφάλεια και να θέσουν την κυβέρνηση ενώπιον των ευθυνών της. Ευθύνες που παρά τη διαχρονικότητα του προβλήματος είναι μεγάλες. Ξεπερνούν τον κ. Τόσκα και βαρύνουν προσωπικά τον κ. Τσίπρα» υπογράμμισε.

Η παραβατικότητα και η βία έχουν κάνει τη ζωή των κατοίκων αφόρητη, τόνισε η κ. Γεννηματά υπενθυμίζοντας στους παρευρισκομένους ότι στα Εξάρχεια- μία ήσυχη, αγαπημένη γειτονιά που έσφυζε από ζωή- πέρασε τα παιδικά της χρόνια.

Η κ. Γεννηματά πρόσθεσε ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι και θα παραμείνει ενεργά στην πρώτη γραμμή στήριξης των πολιτών που δικαιούνται να εργάζονται και να ζουν σε μία ήσυχη και ασφαλή πόλη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση