GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναντούν Μπλατ και σχεδιάζουν τον νέο Ολυμπιακό οι Αγγελόπουλοι

Στο… φουλ δουλεύουν πλέον οι μηχανές στον Ολυμπιακό, μετά το αίσιο τέλος με την πρόσληψη του Ντέιβιντ Μπλατ στην τεχνική ηγεσία. Π...

Στο… φουλ δουλεύουν πλέον οι μηχανές στον Ολυμπιακό, μετά το αίσιο τέλος με την πρόσληψη του Ντέιβιντ Μπλατ στην τεχνική ηγεσία. Προτεραιότητα πλέον είναι οι ανανεώσεις με τους Έλληνες παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και η παραμονή τους ή όχι θα κρίνει και τις κινήσεις που θα γίνουν για ξένους.

Ένα πρόβλημα υγείας (μικροεπέμβαση στη μέση) του 59χρονου προπονητή, δεν του επιτρέπει να ταξιδέψει άμεσα για την Ελλάδα ώστε να συζητηθούν διά ζώσης τα θέματα που απασχολούν τον σχεδιασμό. Έτσι, για το Τελ Αβίβ ταξίδεψαν ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Team Manager, Χρήστος Μπαφές. Σκοπός του ταξιδιού, είναι να έχουν μία πρώτη γνωριμία μαζί του και να καθορίσουν πολλά σημαντικά θέματα, όπως ανανεώσεις συμβολαίων, μεταγραφικά, το που θα γίνει η προετοιμασία και τα φιλικά παιχνίδια που θα δοθούν κατά τη διάρκειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που, για ευνόητους λόγους, δεν επιβεβαιώνονται από την ΚΑΕ, στο Ισραήλ βρίσκονται από σήμερα και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, (είδηση που αποκάλυψε το Eurohoops) για να μιλήσουν με τον προπονητή και να χαράξουν την πορεία τους ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό, σημαίνει πως τα ραντεβού για τις ανανεώσεις θα αρχίσουν λογικά από αύριο, με τα δεδομένα να έχουν ως εξής: Ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής, επιθυμεί την παραμονή των Σπανούλη, Παπανικολάου και Παπαπέτρου, ενώ και οι ίδιοι πλέον βλέπουν με εντελώς διαφορετικό μάτι (κυρίως ο τελευταίος) την παραμονή τους λόγω Μπλατ.

Στο θέμα των ξένων, σχεδόν σίγουροι θεωρούνται οι Μιλουτίνοφ και Στρέλνιεκς, ο ΜακΛίν λογικά θα αποτελέσει παρελθόν (υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης μέχρι τις 30/6), ενώ κάποιες λίγες πιθανότητες έχει ο Κιμ Τιλί (η σχετική προθεσμία λήγει στις 5/7).

Εν αναμονή των συναντήσεων λοιπόν με τον Ντέιβιντ Μπλατ για να καθοριστούν και οι υπόλοιπες εξελίξεις της νέας εποχής του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση