GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Παυλόπουλου- Φωτίου για τα προγράμματα Κοινωνικής Πολιτικής

Την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, και τον γγ Πρόνοιας, Δημήτρη Καρ...

Την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, και τον γγ Πρόνοιας, Δημήτρη Καρέλλα, δέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, και ενημερώθηκε για τα προγράμματα Κοινωνικής Πολιτικής, που αφορούν την από-ιδρυματοποίηση ατόμων με ειδικές ανάγκες και ειδικότερα παιδιών.

Η κ. Φωτίου αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει επιδείξει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά τις παρεμβάσεις του σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και στην ανάγκη στήριξης του κοινωνικού κράτους και τον ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες, που λαμβάνονται για το θέμα. Από την πλευρά του ο κ. Παυλόπουλος επανέλαβε την ανάγκη ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, υπογραμμίζοντας ότι το κοινωνικό κράτος είναι πραγματικός πυλώνας της ευρωπαϊκής δημοκρατίας και του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τόνισε: «Τη σημασία του κοινωνικού κράτους για την κοινωνική συνοχή την ξέρουμε όλοι. Την ζούμε άλλωστε όλοι, βιώνουμε όλη αυτή την κατάσταση. Το παρήγορο στην εποχή μας είναι ιδίως ότι δημιουργούνται πλέον ευαισθησίες και στην μεγάλη ευρωπαϊκή μας οικογένεια, στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Χαίρομαι γιατί πλέον ολοένα και περισσότεροι, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τον κ. Ζαν Κλόντ Γιουνκέρ, ολοένα και περισσότερο αναγνωρίζουν τη σημασία του κοινωνικού κράτους σε ολόκληρη την Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση