GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποσύρθηκε η Σερένα Γουίλιαμς από το Ρολάν Γκαρός μία ώρα πριν από τον αγώνα με τη Σαράποβα

Εξαιτίας ενός προβλήματος στον θώρακα η Σερένα Γουίλιαμς δεν θα συνεχίσει στο Roland Garros. Δεν θα διεξαχθεί, δηλαδή, σήμερα ο πο...

Εξαιτίας ενός προβλήματος στον θώρακα η Σερένα Γουίλιαμς δεν θα συνεχίσει στο Roland Garros.

Δεν θα διεξαχθεί, δηλαδή, σήμερα ο πολυαναμενόμενος αγώνας της με τη Μαρία Σαράποβα, που περνάει απευθείας στα προημιτελικά. Και θα παίξει εκεί με μια εκ των Γκαρμπίνιιε Μουγουρούθα, Λέσια Τσουρένκο.

Είναι η 16η φορά στην καριέρα της που η 36χρονη Αμερικανίδα αποσύρεται από κάποιο τουρνουά, αλλά η πρώτη σε αγώνα μονού σε Grand Slam!

«Δυστυχώς έχω κάποια θέματα με τον θωρακικό μυ και έχει χειροτερέψει τόσο πολύ, που δεν μπορώ να σερβίρω», εξήγησε η κάτοχος 23 major τίτλων. «Αρχικά το ένωσα στο ματς με την Γκόργκες. Πονούσε πολύ και δεν ήξερα τι ήταν. Στον αγώνα του διπλού δοκίμασα διάφορους τρόπους taping, για να δω πώς θα αισθανόμουν σε συνθήκες αγώνα. Και δεν βελτιώθηκε η κατάσταση».

Η 36χρονη τενίστρια, μάλιστα, δεν είναι καν σίγουρη αν θα είναι έτοιμη για το Wimbledon. «Θα κάνω μαγνητική αύριο. Θα μείνω εδώ για να δω κάποιους γιατρούς, όσο το δυνατόν περισσότερους ειδικούς. Δεν θα ξέρω μέχρι να δω τα αποτελέσματα».

Και, φυσικά, δήλωσε απογοητευμένη που δεν μπόρεσε να αναμετρηθεί με τη Μαρία Σαράποβα. «Είναι πολύ δύσκολο, διότι μου αρέσει να παίζω μαζί της. Το παιχνίδι της ταιριάζει τόσο πολύ στο δικό μου. Και έχω θυσιάσει πολλά για να είμαι εδώ. Υπήρξαν στιγμές που έκανα προπόνηση και έβλεπα την κόρη μου στο μόνιτορ να παίζει και ήθελα να είμαι εκεί. Τέτοιες θυσίες, βέβαια, χρειάζεται να κάνεις για να ζήσεις το όνειρό σου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση