GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπούκουρας σε Μπαρμπαρούση: Ο χρήσιμος ηλίθιος είναι σαν τον κερατά - Το μαθαίνει πάντα τελευταίος

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας, σχολίασε μέσω facebook τη διαγραφή από την Κ.Ο. Χρυσή Αυγή του Κωνσταντίνου Μπαρμπ...

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας, σχολίασε μέσω facebook τη διαγραφή από την Κ.Ο. Χρυσή Αυγή του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση.
"Ο χρήσιμος ηλίθιος είναι σαν τον κερατά το μαθαίνει πάντα τελευταίος, όταν είναι πλέον αργά. Κατάλαβες Κωστάκη...;" έγραψε.
Ενώ, δύο ώρες μετά έκανε και δευτερη σχετική ανάρτηση για το επεισόδιο στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον Κωσταντίνο Μπαρμπαρούση γράφοντας "Ψήφιση 4ου Μνημονίου: επεισόδιο Κασιδιάρη με Δένδια. Ψήφιση προδοσίας Μακεδονίας: επεισόδιο Μπαρμπαρούση. Τι δεν καταλαβαίνεις; Πόσο ακόμη η ψήφος σου θα περιθωριοποιείται από τους πιο κατάλληλους χρήσιμους του συστήματος, πάντα την πιο εθνικά κρίσιμη στιγμή; Πόσο ακόμη ο πατριωτικός χώρος θα γραφικοποείται....; Άμεση ανάγκη για εθνική συσπείρωση όλων των πατριωτικών κινημάτων πριν να είναι αργά για την πατρίδα!".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση