GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία: Τριών μηνών μωρό ξεψύχησε ξαφνικά, στον δρόμο για την Αθήνα

Ένα ζευγάρι Ουκρανών, με το μόλις τριών μηνών μωρό τους, ταξίδευε προς Αθήνα. Το βράδυ σταμάτησαν στο πάρκινγκ που βρίσκεται στο 2...

Ένα ζευγάρι Ουκρανών, με το μόλις τριών μηνών μωρό τους, ταξίδευε προς Αθήνα. Το βράδυ σταμάτησαν στο πάρκινγκ που βρίσκεται στο 239ο χλμ, λίγο μετά τις Ράχες, για να φάνε και να ξεκουραστούν.

Το νεαρό ζευγάρι κοιμήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο και όταν ξύπνησαν διαπίστωσαν ότι το μωρό δεν ήταν καθόλου καλά. Όπως είπαν έντρομοι στο ΕΚΑΒ και στην αστυνομία, το μωρό είχε μελανιάσει και έβγαζε αφρούς από το στόμα.

Οι γονείς ξεκίνησαν για το νοσοκομείο Λαμίας με τη συνοδεία περιπολικού, που έσπευσε αμέσως στο σημείο, ενώ στο δρόμο λίγο αργότερα τους παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς, όταν έφτασαν στο νοσοκομείο το μωρό ήταν χωρίς ζωτικά σημάδια. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το επαναφέρουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση