GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παλιός γνώριμος για αντι-Βράνιες στην ΑΕΚ

Ένας πρώην παίκτης της ομάδας παρουσιάζεται ως ένας από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ, ύστερα από την παραχώρηση τ...

Ένας πρώην παίκτης της ομάδας παρουσιάζεται ως ένας από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ, ύστερα από την παραχώρηση του Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ.

Ο λόγος για τον Ισπανό αμυντικό, Χουάν Κάλα, ο οποίος είχε αποκτηθεί ως δανεικός από την «Ένωση» το καλοκαίρι του 2011, όμως έξι μήνες αργότερα (και αφού είχε κάνει 21 συμμετοχές) κλήθηκε να επιστρέψει στη Σεβίλλη.

Την περσινή σεζόν ο 28χρονος σήμερα στόπερ αγωνίστηκε στην κινέζικη Χενάν Τζενιέ από την οποία έμεινε ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κάλα είναι ένας από τους παίκτες που βλέπουν «ζεστά» στην ΑΕΚ, η οποία θα πρέπει να παλέψει με ομάδες όπως η Βαγιαδολίδ, η Ουέσκα και η Λεβάντε για να μπορέσει να τον ντύσει ξανά στα «κιτρινόμαυρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση