GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίτσας: Όσοι είναι σε μεσαία κατάσταση μπορεί να έχουν χασούρα - ΒΙΝΤΕΟ

«Το ΔΝΤ θα μείνει στο πρόγραμμα μόνο ως σύμβουλος, και όχι ως χρηματοδότης» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Βίτσας την επομένητου Wash...

«Το ΔΝΤ θα μείνει στο πρόγραμμα μόνο ως σύμβουλος, και όχι ως χρηματοδότης» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Βίτσας την επομένητου Washington Group, ενώ επέμεινε ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται πιστοληπτική γραμμή στήριξης λόγω της ιταλικής κρίσης.

Για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής αποσαφήνισε ότι «αυτά που ψηφίσαμε έχουν λογική ότι τα ισοδύναμα και τα μέτρα παίρνονται την ίδια στιγμή, οπότε το δημοσιονομικό αποτέλεσμα είναι μηδέν. Αυτό δεν σημαίνει ότι για τον καθένα θα είναι μηδέν».

Για αυτούς που είναι πιο χαμηλά, εξήγησε ο κ. Βίτσας, μπορεί να υπάρχει και κάποιο κέρδος. «Γι’ αυτούς που είναι όπως εμένα για παράδειγμα που θεωρώ ότι είμαι πιο ψηλά, δηλαδή σε κάποια μεσαία κατάσταση, μπορεί να υπάρχει και κάποια χασούρα. Αυτό, για να είμαι ειλικρινής», είπε.

«Στην πλάτη της προσπάθειας ότι βγαίνουμε από τη μνημονική περίοδο λέει ότι θα μειώσει φόρους ο Μητσοτάκης» ανέφερε εξάλλου ο κ. Βίτσας, διαβεβαιώνοντας ότι «το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα θα είναι ο τελευταίος μνημονιακός νόμος».

«Εγώ δεν είμαι των παροχών, είμαι της παραγωγής (...) Εγώ δεν είπα ότι πέφτουν λεφτά από τον ουρανό» είπε.

Για το Σκοπιανό, ο υπουργός δήλωσε ότι η συμφωνία θα είναι έναντι όλων και δεν θα υπάρχουν αλυτρωτικές αναφορές στο σύνταγμα της γείτονος. «Θέλουμε να λυθεί με τιμιότητα το Σκοπιανό… είναι δύσκολη απόφαση, δεν είναι εύκολη απόφαση» παραδέχθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση