GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ! Διαγράφηκε από τη ΝΔ ο Κωνσταντίνος Μίχαλος...

«Με βάση τις διατάξεις του καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας που προβλέπουν ως αυτονόητη την τήρηση και το σεβασμό στις αρχές, τις αξίες ...


«Με βάση τις διατάξεις του καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας που προβλέπουν ως αυτονόητη την τήρηση και το σεβασμό στις αρχές, τις αξίες και τις βασικές θέσεις της παράταξης, ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος τίθεται από σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, εκτός κόμματος» αναφέρει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Την απόφαση έλαβε η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας που συνεδρίασε το απόγευμα. Στη Νέα Δημοκρατία δεν χωρούν "Δούρειοι Ίπποι"» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο κ. Μίχαλος είχε κληθεί σε απολογία με αφορμή δηλώσεις του για το Eurogroup, καθώς είχε κάνει λόγο για ιστορική συμφωνία. Αυτή είναι η αφορμή. Η αιτία έχει να κάνει με τις κινήσεςι και επαφές του κ. Μίχαλου για τη δημιορυγία νέου "κεντροδεξιού" κόμματος με τη συμμετοχή των Κατερίνα Παπακώστα, Ευάγγελου Αντώναρου και Νίκου Καραχάλιου ώστε να ανακόψει ενδεχόμενη αυτοδυναμία της ΝΔ.
Τον περασμένο Οκτώβριο είχε προκαλέσει μάλιστα αίσθηση όταν είχε εκφράσει την αντίθεση του επιχειρηματικού κόσμου σε σενάρια πρόωρων εκλογών, τις οποίες ζητούσε η ΝΔ. Εντύπωση προκάλεσε όχι μόνο η διαγραφή του κ. Μίχαλου αλλά και η ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση, που εξέδωσε σχετικά το Μοσχάτο.
Στο ίδιο μήκος κύματος ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης έκανε ένα εξίσου σκληρό σχόλιο μέσω twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση