GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνωστός δημοσιογράφος πήγε για ρεπορτάζ και έπεσε θύμα κλοπής

Γνωστός δημοσιογράφος τρεις μέρες αφότου έκανε ρεπορτάζ για τους επιτήδειους που σπάνε αυτοκίνητα για να κλέψουν έπεσε και ο ίδιος...

Γνωστός δημοσιογράφος τρεις μέρες αφότου έκανε ρεπορτάζ για τους επιτήδειους που σπάνε αυτοκίνητα για να κλέψουν έπεσε και ο ίδιος θύμα τους.

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας, έζησε από πρώτο χέρι όσα του περιέγραφαν άλλοι ιδιοκτήτες οχημάτων στην Ανάβυσσο για τους επιτήδειους που παρατηρούν πότε σταθμεύουν οι λουόμενοι και σπάνε το μικρό τζάμι του συνοδηγού για να κλέψουν τα αντικείμενα που βρίσκονται μέσα στο όχημα.

Σύμφωνα με την Espresso, ο δημοσιογράφος το βράδυ της Τρίτης βρισκόταν σε μία εκδήλωση στη μαρίνα του Φλοίσβου και είχε αφήσει το αυτοκίνητο του σε πάρκινγκ. Όταν ολοκλήρωσε την κάλυψη της εκδήλωσης επέστρεψε στο αυτοκίνητο του για να αποχωρήσει και διαπίστωσε ότι είχε πέσει και ο ίδιος θύμα κλοπής καθώς βρήκε το τζάμι του αυτοκινήτου του σπασμένο.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση