GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΗΠΩΣ το παράκαναν; Εβαψαν (παράνομα) και τις διαβάσεις ...παρδαλές στο Σύνταγμα

Γιάννης Σιάτρας    Στηρίζουμε το Athens Pride. Στηρίζουμε -και βέβαια στηρίζουμε- το δικαίωμα στη διαφορετικότητα. Τη μαλ@κία στο μυαλό...

Γιάννης Σιάτρας  
Στηρίζουμε το Athens Pride. Στηρίζουμε -και βέβαια στηρίζουμε- το δικαίωμα στη διαφορετικότητα. Τη μαλ@κία στο μυαλό ορισμένων (του δημάρχου συμπεριλαμβανομένου), που πήραν και έβαψαν ροζ τις διαβάσεις δε στηρίζουμε.

Πρωϊνος Χαφιες
Σημερα το βραδυ στο Συνταγμα, συνεργεια του δημου εβαφαν τις οδικες διαβασεις και τις διαγραμμισεις στα χρωματα του ουρανιου τοξου (!!!)

Οι οδικες σημανσεις, δεν ειναι εκει ουτε για πλακα, ουτε ο παγκοσμιος κωδικας κυκλοφοριας απαιτει να ειναι λευκες επειδη ειναι ρατσιστης ή ομοφοβικός, υπαρχει συγκεκριμενος λογος και αποτελει συγκεκριμενη προειδοποιηση η οποια ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ να παραχαραχθει!!!

Αυτη η μαλακια που κανουνε για να δειξουνε οτι ταχαμου νοιαζονται για τα δικαιωματα των LGBTQ εκτος απο επικινδυνη ειναι σαφης παραβαση του Κ.Ο.Κ που προβλεπει σαφη φυλακιση εως δυο ετη!

Mονο σε μια τριτοκοσμικη μπανανια οπως η Ελλαδα, επισημοι φορεις του κρατους θα παρανομουσαν τοσο απροκαλυπτα και θα παρεκαμπταν τοσο προκλητικα τη νομοθεσια χωρις καμια τιμωρια επειδη πρεπει να "πουλησουν" επικοινωνιακη ταχαμου δικαιωματικη στηριξη ξεβρακωνομενοι σε καθε λομπι που πιστευουν οτι θα τους δωσουνε κανα ψηφαλακι αμα τους γλυψουνε !

Σε μια σοβαρη κοινωνια, οι ιδιοι οι διοργανωτες της αυριανης εκδηωσης pride θα ειχαν ηδη υποβαλλει μηνυσεις στο δημαρχο, το υπεχωδε και τον αρχηγο της τροχαιας γιατι αυτες οι ΜΑΛΑΚΙΕΣ οχι απλα θετουν σε κινδυνο χιλιαδες ανυποψιαστους τουριστες και οδηγους που περπατανε καθημερινα απο αυτες τις διαβασεις , αλλα γιατι ξεφτιλιζεται η ιδια η διοργανωση οταν αποδεχεται στο ονομα της να παραβιαζεται η νομοθεσια!

(για του λογου το αληθες, παρτε και live streaming απο Συνταγμα και δειτε τις παρδαλες διαγραμμισεις της διαβασης https://www.skylinewebcams.com/…/ermou-street-syntagma-squa… )

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση