GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ σοκ - Φορτηγό του τουρκικού στρατού παρασύρει γυναίκα - Σκληρές εικόνες

Σοκ προκαλεί το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και στο οποίο φαίνεται ένα όχημα του τουρκικού στρατού να παρασύρει και ν...

Σοκ προκαλεί το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και στο οποίο φαίνεται ένα όχημα του τουρκικού στρατού να παρασύρει και να συνθλίβει μία 85χρονη γυναίκα στην περιοχή Lice, η οποία βρίσκεται στην επαρχία του Ντιγιάρμπακιρ. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14 Ιουνίου του 2017.

Σύμφωνα με το kurdistan24.net, η άτυχη Pakize Hazar περπατούσε προς το ταχυδρομείο της γειτονιάς της προκειμένου να λάβει τη σύνταξή της, ωστόσο την ώρα που διέσχιζε τον δρόμο πέρασε μπροστά από ένα ακινητοποιημένο φορτηγό των τουρκικών δυνάμεων. Τότε το όχημα ξεκίνησε, παρασύροντας την ηλικιωμένη κάτω από τις μεγάλες του ρόδες με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμός της. Όπως φαίνεται στα πλάνα ένας άνδρας που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου προσπαθούσε να αποτρέψει το δυστύχημα φωνάζοντας στον οδηγό.

Το Dogan ανέφερε ότι οι δικηγόροι που εκπροσωπούν την οικογένεια της άτυχης ηλικιωμένης παρουσίασαν το εν λόγω βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στις δικαστικές Αρχές, οι οποίες διερευνούν το συμβάν, ως απόδειξη της "εσκεμμένης δολοφονίας της", όπως την χαρακτήρισαν, από τον οδηγό του οχήματος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το πολιτικό ιατροδικαστικό τμήμα της Άγκυρας συμπέρανε πως ο 26χρονος λοχίας S.K. που οδηγούσε το θωρακισμένο στρατιωτικό όχημα ήταν 100% υπεύθυνος για τον θάνατο της 85χρονης, καθώς εκείνη βρισκόταν στο οπτικό του πεδίο.

Ο S. K. συνελήφθη και μετά την ανάκριση αφέθηκε ελεύθερος. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι κατήγοροι της περιοχής Lice απαιτούν να αποδοθεί ποινή φυλάκισης στον δράστη από δύο έως και έξι χρόνια για φόνο εξ αμελείας σε τρέχουσα δίκη. Η τουρκική κυβέρνηση μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση για το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο - Προσοχή σκληρές εικόνες

Πηγή πληροφοριών: kurdistan24.net

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/Karzan S

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση