GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πασίγνωστη τραγουδίστρια έφαγε "πόρτα" σε παριζιάνικο κλαμπ γιατί...δεν άρεσαν τα παπούτσια της στον πορτιέρη - ΦΩΤΟ

Μπορεί να είναι θρύλος της φολκ και σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής, αλλά δεν την επιτράπηκε να μπει σε ένα παριζιάνικο κλαμπ, σαν να ήταν ...

Μπορεί να είναι θρύλος της φολκ και σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής, αλλά δεν την επιτράπηκε να μπει σε ένα παριζιάνικο κλαμπ, σαν να ήταν οποιαδήποτε θνητή: συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην Τζόαν Μπαέζ, τη διάσημη τραγουδίστρια που βγήκε για να διασκεδάσει με έναν φίλο της στο Παρίσι αλλά δεν κατάφερε να περάσει την πόρτα του πολυτελούς κλαμπ Pachamama.

"Μαντέψτε τι συνέβη. Ήμουν με έναν φίλο μετά την όγδοη (συναυλία) στο Olympia. Θέλαμε να πάμε για χορό στο πολύ κομψό Pachamama στη Βαστίλλη αλλά μας απαγόρευσαν την είσοδο εξαιτίας των παπουτσιών μου", έγραψε στο Twitter η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, αναρτώντας και μια φωτογραφία των εν λόγω υποδημάτων.
"Κι αυτό συνέβη τη μια φορά που φόρεσα παπούτσια", πρόσθεσε χαριτολογώντας.
Η Μπαέζ βρίσκεται στο Παρίσι στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας της Fare thee well. Θα δώσει άλλες δύο συναυλίες στο Olympia, το Σάββατο και την Κυριακή.

"Λυπούμαστε ειλικρινά και ζητούμε συγγνώμη από την κυρία Τζόαν Μπαέζ για το δυσάρεστο χθεσινοβραδινό συμβάν, με τον πορτιέρη που της αρνήθηκε την είσοδο στο κτίριο", ανέφερε η διεύθυνση του παριζιάνικου κλαμπ. Εξήγησε ότι ο υπάλληλος "δεν περίμενε να δει αυτήν την τεράστια καλλιτέχνιδα να φτάνει γύρω στις 00.30, η άφιξή της δεν είχε ανακοινωθεί εκ των προτέρων", παραδέχτηκε όμως ότι ο πορτιέρης "δεν αναγνώρισε την κυρία Τζόαν Μπαέζ".
Το κλαμπ την προσκάλεσε να διασκεδάσει στον χώρο του "την επόμενη φορά που θα βρεθεί στο Παρίσι".
"Συμμεριζόμαστε τις αξίες της ειρήνης και της αγάπης που κηρύττει αυτό το σύμβολο της μουσικής αλλά ταυτόχρονα δεν είμαστε παρά απλώς άνθρωποι, με την πιθανότητα να κάνουμε λάθος όπως όλοι", προστίθεται στην ανακοίνωση που κλείνει με τον χαιρετισμό: "Peace & Love".
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση