GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός στη Ρωσία λόγω απειλών για βόμβες στο Μουντιάλ

«Κόκκινος συναγερμός» στη Ρωσία. Οι ρωσικές αρχές δέχθηκαν μετά τα μεσάνυχτα πολλές απειλές για βομβιστικές επιθέσεις σε χώρους δι...

«Κόκκινος συναγερμός» στη Ρωσία. Οι ρωσικές αρχές δέχθηκαν μετά τα μεσάνυχτα πολλές απειλές για βομβιστικές επιθέσεις σε χώρους διεξαγωγής της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Ροστόφ, σύμφωνα με ανακοίνωση της σχετικής υπηρεσίας Τύπου, όπως ανέφεραν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, Reuters και AFP.

«Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν όλους τους απαραίτητους ελέγχους και δεν βρέθηκαν επικίνδυνα και ύποπτα αντικείμενα», ανέφερε η ανακοίνωση. «Επί του παρόντος, όλοι οι χώροι λειτουργούν κανονικά».

Η αστυνομία έκανε γνωστό ότι εκκένωσε 16 χώρους, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων και εστιατορίων, στο πλαίσιο της επιχείρησης. Ένας από τους χώρους που εκκενώθηκαν είναι το Topos Congress-Hotel, λόγω των βομβιστικών απειλών. Αποκλείστηκε ο χώρος περιμετρικά, ενώ υπήρχαν πολλά οχήματα της αστυνομίας και ασθενοφόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση