GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουγιούκας: «Δώσαμε ένα δώρο στον Παναθηναϊκό σε μια δύσκολη στιγμή»

Ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό και ευχαρίστησε τόσο τον κόσμο της ομάδας, όσο και τον πρ...

Ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό και ευχαρίστησε τόσο τον κόσμο της ομάδας, όσο και τον πρόεδρο, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Ο αρχηγός των «πράσινων» είπε: «Πανηγυρίσαμε έναν τίτλο σήμερα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν κοντά μας σε όλη τη σεζόν. Ευχαριστούμε τον πρόεδρό μας. Του δώσαμε ένα δώρο σε μια δύσκολη στιγμή και ελπίζω τώρα να ξεκουραστούμε και να κοιτάξουμε την επόμενη χρονιά.
Υπήρχε μεγάλη πίεση και κόπωση. Η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν σκληρή. Τρέξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, βάλαμε και εύκολα καλάθια. Παίξαμε σκληρή άμυνα, αλλά δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο και μεγάλο ρόλο έπαιξε και το ότι παίζαμε στο ΟΑΚΑ.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία μας. Είναι ένας κύριος, ένας γνώστης του μπάσκετ και εύχομαι και τη νέα σεζόν να συνεργαστούμε ξανά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση