GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από νοσοκομείο της Λίβερπουλ η διάγνωση για τη διάσειση του Κάριους

Η είδηση της διάγνωσης για διάσειση του Κάριους μετά την αγκωνιά από τον Σέρχιο Ράμος στον τελικό του Champions League αμφισβητήθη...

Η είδηση της διάγνωσης για διάσειση του Κάριους μετά την αγκωνιά από τον Σέρχιο Ράμος στον τελικό του Champions League αμφισβητήθηκε αρκετά και φαίνεται ότι θα χάσει πλήρως την αξιοπιστία της, αφού όπως αποκαλύπτει ο ισπανικός Τύπος, το νοσοκομείο που εξέτασε τον Γερμανό χρηματοδοτείται από τους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ!

Ο Γερμανός τερματοφύλακας έκανε μοιραία λάθη που στοίχισαν στην ομάδα του στον αγώνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως μετά το παιχνίδι, άπαντες στη Λίβερπουλ, προσπάθησαν να μετριάσουν τις φωνές για τις ευθύνες του. Kαι κάπως έτσι προέκυψε η ανακοίνωση για τη διάσειση.

Σύμφωνα, όμως, με ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας AS, η είδηση ότι ο Κάριους είχε διάσειση όταν έκανε τα λάθη εξαιτίας χτυπήματος που δέχτηκε από τον Σέρχιο Ράμος λίγο νωρίτερα, είναι τουλάχιστον… αμφιλεγόμενη.

Κι αυτό γιατί το νοσοκομείο των ΗΠΑ που έβγαλε τη διάγνωση για τον Γερμανό χρηματοδοτείται από το ίδρυμα των Boston Red Sox, της ομάδας μπέιζμπολ, που ανήκει επίσης στους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση