GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στόλτενμπεργκ: Αισιοδοξία για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ

Αισιόδοξος ότι στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, τον επόμενο μήνα, θα αποφασιστεί να ξεκινήσουν ενταξιακές διαπραγματεύσεις με τα Σκόπι...

Αισιόδοξος ότι στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, τον επόμενο μήνα, θα αποφασιστεί να ξεκινήσουν ενταξιακές διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια εμφανίστηκε ο Γενικός Γραμματέας της Συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ.

Ο Στόλτενμπεργκ χαιρέτισε επίσης τη σημερινή ανακοίνωση για τη διεξαγωγή της πρώτης συνόδου κορυφής του Τραμπ με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Ελσίνκι της Φινλανδίας στις 16 Ιουλίου.

Σχολιάζοντας τη στάση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στη Βορειοατλαντική Συμμαχία, ο γενικός γραμματέας είπε ότι θεωρεί πως είναι «δεσμευμένος» στο ΝΑΤΟ και ότι έχει αποδείξει αυτή τη δέσμευσή του με πράξεις και όχι με λόγια.

Ο Στόλτενμπεργκ εξέφρασε επίσης την ελπίδα ότι στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, που θα διεξαχθεί στις Βρυξέλλες στις 11 και 12 Ιουλίου, θα γίνουν σημαντικά βήματα για την ενίσχυση των διατλαντικών δεσμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση